Kotiakustiikka.fi

Tarvitsetko suunnitteluapua?

Suunnittelu

Viihtyisän äänimaailman toteuttamisessa on yleensä useita muuttujia. Akustiikkasuunnittelijan avustuksella hyvin usein yksinkertaistetaan projektin etenemistä. Kun kysymyksessä on koti, tulee kuvaan uudenlaisia muuttujia: perheen tarpeet, useamman ihmisen näkemykset, erilainen esteettisyys ja henkilökohtaiset sisustustukselliset mieltymykset. Esimerkiksi kodin olohuoneen toteuttamisessa on akustiikan lisäksi otettava huomioon tilan monimuotoiset käyttötarkoitukset. Usein suunnitteluun liityy monenlaista tekniikkaa, johtoja ja olemassa olevia laitteistoja.

Suunnittelijan käyttö tietenkin maksaa, mutta tärkeisiin asioihin kannattaa kuitenkin panostaa. Oman kodin hyvä äänimaailma on ratkaiseva viihtyvyystekijä siirryttäessä työympäristöstä vapaalle.

Jos sinulla on äänimaailmaan liittyvä ratkaisematon asia tai haluaisit parantaa äänimaailmaa kodissasi, varaa hetki aikaa, tutustu seuraaviin sivuihin ja ota tarvittaessa yhteyttä suunnittelijaan. Mietitään yhdessä vaatiiko kysymyksesi pientä konsultointia, vai onko kysymyksessä mittavampi projekti, johon tarvitset ideoita, piirustuksia ja työselosteita hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.